Ervaringen professionals   | consumenten


De ontdekking van granaatappelsap - José van Stokhem (Natuurgeneeskundig therapeute)

Uit de praktijk!

Een dame op leeftijd kwam bij mij in de praktijk met de vraag of ik iets natuurlijks kon bedenken voor haar slechte vaten (aderverkalking). Na wat speurwerk vond ik de granaatappelsap als natuurlijke ondersteuning bij het oplossen van de opgeslagen vetten in de aderen. Aangezien er veel verschillende soorten en merken granaatappelsap op de markt zijn, besloot ik om samen met mijn gezin een saptest te doen. 

Lees meer

Review – Claudia Duineveld (natuurvoedingsadviseur)

Als natuurvoedingsadviseur ben ik altijd op zoek naar gezonde, biologische voeding voor mijzelf en de mensen die mij om advies komen vragen. Omdat ik naast mijn eigen praktijk ook een baan heb, kies ik ook voor gemak. In mijn woonplaats Heemskerk liep ik Sander, werkzaam bij Schulp, tegen het lijf toen hij hun net uitgebrachte lijn 'Eerste Hulp van Schulp' aan het promoten was. Nadat ik de sappen geproefd had, heb ik alle varianten in huis gehaald.

Lees meer

Op bezoek bij schulp - Truus Hartsink (natuurgeneeskundig therapeute)

Naar aanleiding van een interview in het blad Uitzicht van de Moermanvereniging heeft de eigenaar van Schulp sappen mij uitgenodigd voor een bezoek aan zijn bedrijf in Breukelen. Zelf wonend in Breukelen en vervend wandelaarster, ben ik vaak langs zijn bedrijf gekomen en heb dit in de loop van de jaren zien groeien.

Lees meer

Ervaringen Spanhoff Apotheek Rotterdam

Eerst sceptisch, echter al snel kregen we veel enthousiaste reacties! Sinds oktober 2014 zijn wij in onze apothekerspraktijk gestart met de sappen van de Eerste Hulp Van Schulp. Eerst was ons team nog vrij sceptisch. Immers je ziet nog nauwelijks sappen in een apotheek.

Lees meer